Teistmoodi koolipäev tõi kuulsused õpilaste ette

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala teatri näitleja Tanel Ingi näitas õpilastele, kuidas etendada löögistseeni turvaliselt, kuid vaatajatele võimalikult tõetruult. Oma tundides selgitas ta, kuidas näitlejaks õpitakse ja mida see töö tegelikult endast kujutab.
Ugala teatri näitleja Tanel Ingi näitas õpilastele, kuidas etendada löögistseeni turvaliselt, kuid vaatajatele võimalikult tõetruult. Oma tundides selgitas ta, kuidas näitlejaks õpitakse ja mida see töö tegelikult endast kujutab. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile kuulsid Koeru keskkooli õpilased vahetult tuntud inimeste suust nõuandeid, mida tuleb õppida ja karjääri valikul arvesse võtta, kui tahad saada näitlejaks, psühholoogiks, füüsikuks, suursaadikuks või mõne muu eluala esindajaks.

Kuuekordne Eesti suursaadik Marina Kaljurand võrdles eile Koeru keskkooli laste ees seistes võõras riigis tööle asumist uue õpilase klassi tulekuga. «Esmamuljest sõltub, kuidas sinusse hakatakse suhtuma ja kuidas sa ise vastuvõtjatesse suhtud,» sõnas ta.

Kõige soojema tunde jättis Kaljurannale volikirja üleandmine Ameerika Ühendriikide presidendile Barack Obamale. «Sinna olime oodatud kogu perega. Läksime abikaasa Kalle ja tütar Kaisaga. Olime kõik elevil ja abikaasa, kes eriti hästi inglise keelt ei osanud, õppis vestlema kolmel teemal, millest presidendiga rääkida,» meenutas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles