Üldhariduskoolide viktoriin läheb teisele katsele

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sümbolpilt
Sümbolpilt Foto: Erakogu

Esialgselt jaanuaris toimuma pidanud esimene Lõuna-Järvamaa üldhariduskoolide viktoriin jäi ära korraldajate haigestumise tõttu, nüüd loodavad nad tervena püsida.

Türi ühisgümnaasiumi huvijuht Ene Hunt sõnas, et esimene Lõuna- Järvamaa üldhariduskoolide viktoriin pidi toimuma 11. jaanuaril. „Haigestusime siis pea kogu korraldusmeeskonnaga ja otsustasime kõigi tervise huvides ettevõtmise edasi lükata. Nüüd oleme igati vormis ja viktoriin toimub homme, 8. veebruaril kell 13 ja Türi kultuurikeskuses,” kõneles ta.

Viktoriinile on kogunemas lisaks Türi valla koolidele ka Imavere kooli võistkond, sest ettevõtmisega ongi Hundi sõnutsi soov elavdada Lõuna-Järvamaa üldhariduskoolide omavahelist suhtlust nii huvijuhtide kui õpilaste tasandil. „Ainult nii saame tekitada juba maast-madalast ühise kogukonna tunnet,” uskus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles