Haiguse tõttu jätsid parimad suusasarja vahele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Ambla SK suusatajad pidid noortesarja järjekordsel etapil hakkama saama eelmistest võistlustest taastumise ja haigustega, siis RR suusaklubi kasvandikel juhtus palju äpardusi. Näiteks N13 klassis kukkus Õnnela Rodendau (pildil) end Valgehobusemäe etapil soojendusharjutusi tegemas) liidrikohalt ja jäi kolmandaks.
Kui Ambla SK suusatajad pidid noortesarja järjekordsel etapil hakkama saama eelmistest võistlustest taastumise ja haigustega, siis RR suusaklubi kasvandikel juhtus palju äpardusi. Näiteks N13 klassis kukkus Õnnela Rodendau (pildil) end Valgehobusemäe etapil soojendusharjutusi tegemas) liidrikohalt ja jäi kolmandaks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi Haanjas peetud Swedbanki ja Hawaii Expressi noorte suusasarja IV osavõistlusele jättis oma jälje talvine haiguspuhang, tõid maakonna klubide suusatajad koju üheksa medalit, mida on üks rohkem kui Valgehobusemäe etapilt.

Et sarjas on medalil iga vanuseklassi esiviisik, sai klassika ühisstartidest medali kaela seitse RR suusaklubi ja kaks Ambla SK kasvandikku.

RR suusaklubi treener Raido Rohi ütles, et tema hoolealused näitasid neljandal osavõistlusel viperuste kiuste korralikku sõitu. «Õnnela Rodendau kukkus liidrikohalt ja jäi kolmandaks, Aiki Jalakas võttis valed suusad ja tuli kuuendaks, Rico Rohi jäi stardis magama, jõudis rajale 30-40 sekundit teistest hiljem, kuid sõitis end lõpuks üheksandaks. Maanus Udam kukkus rajal – tulemusi pärssivaid probleeme tekkis ootamatult palju,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles