Pakane annab võimaluse korraldada jäärajavõistlusi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Külm ilm sundis Väätsa kandi jäärajavõistluste huvilised mehed tegudele: esmaspäeval lükkasid nad paisjärvele raja sisse, kolmapäeva õhtust saab seal enda sõiduoskusi ja laupäeva päeval võistlusnärvi proovile panna.

Väätsa jäärajameister Igor Roosmaa ütles, et rada on umbes poolteist kilomeetrit pikk ja võrreldes eelmiste aastatega on nad osa kurvide trajektoore muutnud. «Kui enne lükkamist oli jää paksus püsivalt umbes 20 sentimeetrit, siis lootust on, et pakane paksendab seda veelgi,» lausus ta. «Kasu oli ka lumest, saime väiksed vallid ja raja kontuur on selgelt olemas.»

Homme kella 14st 18ni on rada avatud. Laupäeval on kavas Väätsa meistrivõistlused jäärajasõidus. Võistluspäev algab kell 10, kirjapanek on avatud  kella 8.45st. Autasustatakse iga klassi (2WD esi- ja tagavedu, noored, naised, vaba­klass (piikidega) ja ühissõidu Väätsa kunni tiitlile) parimaid kohalikke ja välisvõistlejaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles