Viiendal Zumba festivalil koguneb raha vähihaigele poisile

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Paides peetaval viiendal Zumba festivalil saab kahe tunni jooksul tantsida kümne juhendaja käe all, osalustasu annetab korraldaja vähki põdevale poisile, sest selle haigusega on tal olnud isiklik kokkupuude.

Festivali korraldav Alyona Tinyakova sõnas, et kui ta saab oma suure hobi tantsimisega head teha, ei jäta ta võimalust kasutamata. «Kolmas aasta seome festivali heategevusega. Kahel esimesel aastal toetasime inimesi kogukonnast, nüüd puudutas mind vähiravifondist «Kingitud elu» ühe nelja-aastase poisi lugu. Kohe nii, et tahan talle koos kõigi tantsuhuvilistega anda oma panuse,» lausus ta.

Tinyakova ei tea täpsemalt, kus poiss elab, ja sel polegi tema arust sellise haiguse puhul tähtsust. «Mul on vähiga isiklikum seos, sest päris mitmel minu pereliikmel on tulnud sellega rinda pista,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles