Riik võib tuua Paidesse uusi töökohti

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalkindlustusameti Paide klienditeeninduses töötab praegu lisaks Helle Lutsule (ees) ja Kaja Sulale veel viis ametnikku. Edaspidi, kui ametnike hulk võib märgatavalt suureneda, vajavad nad palju avaramaid ruume.
Sotsiaalkindlustusameti Paide klienditeeninduses töötab praegu lisaks Helle Lutsule (ees) ja Kaja Sulale veel viis ametnikku. Edaspidi, kui ametnike hulk võib märgatavalt suureneda, vajavad nad palju avaramaid ruume. Foto: Dmitri Kotjuh

Riigiasutuste Tallinnast väljatoomisega peaks Järvamaale lisanduma kümneid töökohti. Muutuste kava järgi peaks üks riigile kuuluvatest suuremates tööandjatest maakonnas olema sotsiaalkindlustusamet.

Pühapäevases «Aktuaalses kaameras» oli uudis valitsusliidu plaanist viia osa riigiasutusi Tallinnast välja.

Riigihalduse minister Mihhail Korb ütles saates, et võimalikke ümberkolitavaid asutusi on 25. «Kuigi valitsus hoiab kiivalt enda teada, milliste asutuste võimalik kolimine arutusel on, on «Aktuaalsele kaamerale» teadaolevalt asutuste seas näiteks sotsiaalkindlustusamet, mille 150 töökohta liigutataks Paidesse,» vahendas «Aktuaalne kaamera».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles