Viiendikud veeretasid sööklas lihapalle

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koeru keskkooli viies klass suundus koos õpetaja Merike Varikuga neljapäeval viienda tunni alguseks kooli sööklasse. Pärast seda, kui Daily koolisöökla juhataja Eveli Lipping (pildil vasakul) oli veendunud, et tüdrukutel on juuksed kinni ja kõigil käed korralikult pestud, oli neil luba sööklapoolele siseneda.

Viiendikud said teada, kes sööklas töötavad, mis kell nende tööpäev algab, et toitu tuleb valmistada 260 sööjale ja kui paljud lapsed peavad ühe vahetunniga söönuks saama. «Esimesel vahetunnil käib söömas umbes 135, teises 125 inimest,» täpsustas Lipping.

Seejärel panid lapsed ette põlled ja pähe mütsid ning algas pikapäevarühmale toidu valmistamine. Käsikäes hügieenireeglite ja köögiseadmete tutvustusega valmisid lihapallid, toorsalat ja küpsesid kartulid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles