Maamaja kaalus üles pealinna küprokseinad

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnast Kolu külla elama asunud kolme lapsega vabaabielu elav Merit Sarv jätkab teiseringirõivaste poe pidamist, kuid mõlgutab mõtteid  kanala ehitusest.
Tallinnast Kolu külla elama asunud kolme lapsega vabaabielu elav Merit Sarv jätkab teiseringirõivaste poe pidamist, kuid mõlgutab mõtteid kanala ehitusest. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Tallinnas teiseringirõivaste äri pidanud kolme lapse ema otsustas, et maal elada on majanduslikult mõttekam. Isegi kui ta kaotab Tallinna kliendid, näeb ta maal oma elule paremat tulevikku.

Türi valda Kolu külla ostis kolme lapsega vabaabielupaar Muraka talu aastaid tagasi. Pereema Merit Sarv sõnas, et maja on ostetud suuresti elukaaslase soovil, et oleks koht, kus nädalavahetuseti lõõgastumas käia. Nii oli maamaja valikul oluline kuni sajakilomeetrine kaugus pealinnast, et sõit ei võtaks üleliia aega.

Perel juurte poolest Järvamaaga sidet ei tea 31aastane Merit Sarv olevat. «Kümme aastat olen küll elanud Paides, kuid keskkooli lõpetasin Raplas, sealt liikusin Tallinna ja nüüd olen ringiga maal tagasi. Kenasti Rapla ja Paide vahepeal,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles