Bussid jäid hommikul lumme kinni

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Öösel ja hommikul maha sadanud lumi häiris hommikul bussiliiklust.
Järvamaa ühistranspordi keskuse liinimajanduse spetsialist Sirje Tuga sõnas, et teist päeva ei jõudnud tuisanud tee tõttu Paidesse Lehtse–Paide–Lehtse liin. «See bussliin jäi meil täna ära,» ütles ta.

Samuti jäid täna hommikul bussid mitmes kohas kinni. Tuga täpsustas, et seda juhtus näiteks Koeru teel.
Paide–Peetri–Järva-Jaani buss täna Järva-Jaani ei jõudnudki, sest jäi Peetri lähedal kinni. «Järva-Jaani buss ei läinudki, sest polnud mõtet minna, kui oled juba tunnikese teel istunud, siis ei oota lõpppeatuses enam keegi,» põhjendas ta.
Ka ei sõitnud buss täna Valgma külla. «Konsulteerisime hommikul vallavalitsusega ja nad ütlesid, et seal ei ole jõutud veel teed lahti lükata,» selgitas Tuga.
Tuga meelest teemeestele midagi süüks panna ei saa, sest nad siiski annavad oma parima. «Täna hommikul oli mõni lahtilükatud koht 20 minutiga täis tuisanud,» märkis ta.

Maanteeinfokeskuse andmetel on eriti halvad teeolud lisaks Ida- ja Lääne-Virumaale ka Järvamaal, kus mitmetel väiksematel teedel on raskesti läbitavaid või läbimatuid lõike.
Raskesti läbitavad maanteed on:
Ambla– Tamsalu km 4–7,8;
Peetri–Järva-Jaani km 2–4,8;
Piibe–Preedi–Koeru km 8–11;
Kalitsa –Koeru–Udeva–Preedi km 0–21,6;
Roosna-Alliku –Järva-Jaani km 8–10;
Järva-Jaani–Pikevere–Ebavere km 0,5–4,8.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles