Järvamaa mehed korraldavad Otepää MK-etappi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Murdmaasuusatamise Otepää MK-etapil on esindatud ka võrkpall, kui laupäeval kell 11 stardib Tehvandi väliväljakul esimene Eesti–Läti maavõistlus lumevõrkpallis. Kavas on kuulsuste osavõtul korraldatav sõumäng.

«Lumevõrkpall kogub maailmas populaarsust ja Otepää MK-etapp on suurepärane võimalus seda spordiala ka Eesti publikule tutvustada. Rahvusvahelist karikasarja on lumevõrkpallis peetud paar aastat ning ala on avaldanud soovi jõuda olümpiamängudele,» lausus lumevõrkpalli peakorraldaja, Türilt pärit Urmas Piik.

Pärast maavõistlust Lätiga on järg sõumängu käes, kus teiste seas astuvad üles Calgary olümpiamängude kahevõistluse pronks Allar Levandi, tema kauaaegne koondisekaaslane Ago Markvardt, armastatud spordikommentaator Kalev Kruus ja temaga koos jalgpalliülekandeid kommenteeriv Eesti võrkpalli liidu turundus- ja kommunikatsioonijuht Toomas Vara ning endine raadio- ja teleajakirjanik, praegu kaitseväe teavituskeskuse produtsent-toimetaja Kerli Dello.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles