Sõpradest ettevõtjad saavad tänavu maakonna kõrgeima autasu

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõpradest ettevõtjad, Konesko ASi juht Mart Hirtentreu (vasakul) ja OÜ PMT juht Jaan Meikup eelmise aasta augustis taasiseseisvumisele pühendatud maavanema vastuvõtul Põhjaka mõisas. Tänavuselt vabariigi aastapäevale pühendatud vastuvõtult lahkuvad mõlemad, rinnas Järvamaa kõrgeim autasu – vapimärk.
Sõpradest ettevõtjad, Konesko ASi juht Mart Hirtentreu (vasakul) ja OÜ PMT juht Jaan Meikup eelmise aasta augustis taasiseseisvumisele pühendatud maavanema vastuvõtul Põhjaka mõisas. Tänavuselt vabariigi aastapäevale pühendatud vastuvõtult lahkuvad mõlemad, rinnas Järvamaa kõrgeim autasu – vapimärk. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui tavapäraselt õnnitlevad ettevõtjad Mart Hirtentreu ja Jaan Meikup teineteist sõbrapäeval lihtsalt niisama, siis tänavusel sõbrapäeval oli neil põhjust soovida teineteisele õnne ka Järvamaa vapimärgi saamise puhul.

Paides masinatehast OÜ PMT juhtiv Jaan Meikup sõnas, et selline tore kokkusattumus, nagu neil Konesko ASi juhtiva Mart Hirtentreuga tänavu sõbrapäeval juhtus, jääb küll kauaks meelde. «Muidugi vahva, et saime maakonna kõrgeima autasu just ühel aastal, kuigi me ei võistle ja kokku saadeski püüame tööasjadest rääkida võimalikult vähe,» ütles ta.

Mart Hirtentreugi märkis, et maavanemalt kuuldud suurt tunnustust omavahel jagada oli ikka uhke tunne küll. «Seda enam, et sõber Jaan on mu pojale ka väga hea ristiisa,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles