Väätsale kuulsust toonud lumememmede paraad püüab auhinda

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi tänavusel talvel on lumega eriti kehvad lood ja eelmisel aastal Väätsale viiva kergliiklustee äärde püstitatud lumememmede uhket paraadi tõenäoliselt korrata ei õnnestu, on Väätsa rahval siiski võimalus eelmise aasta ettevõtmisest loorbereid lõigata, sest memmede paraad ja suvine kortermajade festival kandideerivad suhtekorralduse auhinnale.

Suhtekorralduse auhinna konkurss on Eesti kommunikatsioonisektori iga-aastane mõõduvõtmine, kus omavahel võistlevad aasta parimad PR-projektid ja kampaaniad. Konkurss on viimastel aastatel kujunenud Eesti kommunikatsioonipraktikute üheks kõige jälgitavamaks sündmuseks ning auhinnatud projektidest saanud valdkonna järgmise aasta trendiloojad. Mulluseid parimaid töid esitletakse 22. veebruaril Tallinnas Nordic Hotel Forumis saalitäiele kommunikatsiooniprofessionaalidele ja konkursi žüriile.

Suhtekorralduse auhinna avaliku ja kolmanda sektori parimate kategoorias kandideerivad lisaks Väätsa valla kampaaniale “Väärt paik nii suvel kui talvel” ka suvel Tallinnas peetud veteranide MM orienteerumises, kampaania «Trio to Rio», mis kajastas kolmikõdede Luikede teed olümpiamängude maratoni kvalifikatsiooninormi täitmiseni ja arhitektuurikonkurss Tallinnale kaasaegse peatänava loomiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles