Juhtivtöötaja elu on töötunagi nagu lill

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Endine Swedbanki Paide kontori juht Maie Põder nõustub rääkima oma siiani kestvast töötu elust jalutuskäigul, sest nii algavad tema hommikud juba pool aastat. Tööleminekule ta seni ei mõtlegi, kuni silmapiiril ei terenda suurema palgaga töökohta, kui igakuiselt arvele laekuv neljakohaline summa.

Suundume Swedbanki Paide kontori juhi kohalt eelmise aasta augustis koondatud Maie Põdraga jalutuskäigule. «Sisustan nüüd oma päevi jalutuskäikudega. Tavaliselt kõnnin päevas nii 20 kilomeetrit. Hommikul äratan end päevale kõnniga Kirnasse või Mäosse ja tagasi. See nii umbes 14kilomeetrine jalutuskäik võtab mul kuni kaks ja pool tundi,» selgitab ta.

«Lähme praegu Järve teele, sest seal on vähem müra ja siis saame paremini rääkida. Lõigud Kirna ja Mäosse on üsna mürarohked. Isegi kui klapid peas, ei kuule igakord auto mööda sõites muusikat,» teatab punases jakis elurõõmsa olekuga naine. Muusikat eelistab ta kuulata Youtube´st ja näiteks Frank Sinatrat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles