Kaheksandikud uurisid õppimisvõimalusi

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toitlustamiserialaga tutvuvad Türi põhikooli kaheksanda klassi õpilased Tuuli Oja (vasakul) ja Helina Viigand, neile meeldib kokata, uued nipid ei jookse kunagi mööda külgi alla. Kas nad sellepärast ka erialale õppima tulevad, ei teadnud nad veel öelda.
Toitlustamiserialaga tutvuvad Türi põhikooli kaheksanda klassi õpilased Tuuli Oja (vasakul) ja Helina Viigand, neile meeldib kokata, uued nipid ei jookse kunagi mööda külgi alla. Kas nad sellepärast ka erialale õppima tulevad, ei teadnud nad veel öelda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kümnendal kutsealasel eelkoolitusel põhikoolide VIII klasside õpilastele osales rekordarv õpilasi ja koole, kellele korraldati lisaks töötubadele ka väljasõite ettevõtetesse.

Järvamaa kutsehariduskeskuse projektijuht Signe Valdma sõnas, et tänavu kümnendat korda toimunud eelkoolitusel osales 218 kaheksandate klasside õpilast 16 põhikoolist. Seda oli pea 40 õpilase ja kuue kooli võrra rohkem kui eelmisel aastal.

«Rohkemaarvuliselt on tänavu osalejaid Paide oli, Türi põhikoolist ja Võhmast ning väljastpoolt maakonda veel Kärust, Adaverest ja Rakkest,» loetles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles