Komandodesse jõuab miljoni euro väärtuses uusi päästeautosid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maakonna kutselised päästekomandod peaksid tänavu saama kaks uut Scania põhiautot ja ühe paakauto. Koos uue MANi konteinerautoga on selle moodsa ja komandode päästevõimekust suurendava tehnika hind üle 1 100 000 euro.

Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais täpsustas, et kui multilift-konteinerauto on Paide päästekomandos juba olemas, siis veepaakkonteiner (mahutab 8000 l vett, varustatud oma mootori ja pumbaga – toim) jõuab loodetavasti kohale kuu lõpuks. «Üks põhiauto läheb Paidesse arvatavasti oktoobris  ja teine Türile augustis, paakauto jõuab Koeru päästekomandosse arvatavasti aprillis,» täpsustas ta.

Türi päästekomando pealik Eilo Eesmäe ütles, et uus Scania vahetab välja 2008. aastast pärit MANi põhiauto. «Plaanide järgi tehakse MANile tehnohooldus ja see jääb Koeru Järvamaa reservautoks,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles