Perenaised tutvusid uute maitsetega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirna perenaised uudistasid üheskoos, kuidas eksootiliste maitsetega roogade valmistamine käib.
Kirna perenaised uudistasid üheskoos, kuidas eksootiliste maitsetega roogade valmistamine käib. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeval kogunesid Kirna seltsimajja need, kes soovisid koolitusel «Perenaiselt perenaisele» õppida uusi  toiduvalmistamisnippe.

Koolituse tulemusel ei valminud aga eestlase maitsemeelele harjumuspärased keedukartulid ega hakklihakaste, vaid külamaja köögis hõljusid hoopis eksootilisemad aroomid. «MTÜ Kirna Kolmik eestvedamisel korraldatud koolituse teema oli sel korral eksootiline köök,» ütles juhatuse liige Liia Randmaa.

Koos koolitaja, Wabakohviku koka Kristine Saarega sättis end seltsimaja köögis pliidi äärde 14 huvilist. Juttu tuli maitseainetest ja maitsetaimedest, Saare näpunäidete järgi valmis suupisteid kikerhernestest, indiapärane läätse-tomatisupp ja hernepesto mündiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles