Türilane hakkab Hiinas EASi tööd vedama

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneli Vilu selgitusel viitab raamatu «Minu Shanghai»  alapealkiri „Maatüdruk megametropolis“ sellele, et ta  kannab oma Järvamaa juuri igal pool maailmas endaga kaasas.
Anneli Vilu selgitusel viitab raamatu «Minu Shanghai» alapealkiri „Maatüdruk megametropolis“ sellele, et ta kannab oma Järvamaa juuri igal pool maailmas endaga kaasas. Foto: Tarmo Haud

Türilt pärit Anneli Vilu alustab Pekingis tööd Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ekspordi ja välisinvesteeringute esindajana.

Vilu töö on koos Eesti suursaatkonnaga Pekingis ja EASi Aasia Infokeskusega aidata  Eesti ettevõtteid Hiina turule, leida neile koostööpartnereid, aga ka tutvustada Eesti ettevõtlus- ja investeerimiskeskkonda võimalikele investoritele, teatas EASi pressiesindaja teisipäeval.

"Kaubavahetus Hiinaga on mitmele Euroopa väikeriigile oluline majandusmootor, peaksime seda ka Eesti huvides rohkem ära kasutama. Eesti ettevõtjad ei saa lüüa mahtudega, aga nišitoodetel on väga suur potentsiaal, kui neid targalt turundada," ütles Vilu pressiteate vahendusel. "Hiinas on näiteks probleeme toiduainete puhtusega, mistõttu on kvaliteetsed puhtast loodusest pärinevad toiduained ja kõik mahetooted seal väga oodatud.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles