Aasta tegija aitaks abivajajaid veelgi

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks väike mõte sünnitas suure heateo: Türi ühisgümnaasiumi abiturient  Andra Punt, tema klassikaaslased ja kogu koolipere annetasid oma loosipakkide raha heategevuslikul eesmärgil abivajajatele. Andra kuulutati selle eest Türi valla tegija tiitli vääriliseks.
Üks väike mõte sünnitas suure heateo: Türi ühisgümnaasiumi abiturient Andra Punt, tema klassikaaslased ja kogu koolipere annetasid oma loosipakkide raha heategevuslikul eesmärgil abivajajatele. Andra kuulutati selle eest Türi valla tegija tiitli vääriliseks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Et mõte loobuda jõulude eel koolis loosipakkidest ja annetada raha hoopis kahele perele, kus kasvab terviserikkega laps, võiks kaaslinlastele nii hinge minna, et see kuulutatakse eelmise aasta parimaks teoks, ei tulnud Türi ühisgümnaasiumi XIIa klassis õppivale Andra Pundile pähegi.

Nagu ka see, et just tema võtab kolmapäeva õhtul Türi kultuurikeskuses saalitäie rahva ees vastu aasta tegija tiitli.

«Kes selle taga on?» uuris Andra teisipäeval oma sõprade ja klassikaaslaste käest, kui sai teada, et just see algatus on esitatud Türi valla aasta teo kandidaadiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles