Ettevõte annetas oksjoni tulu kogukonnafondile

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kogukonnafondi esindaja Valev Väljaots (vasakul) ulatab suuremate toetajate tänuüritusel esimesena tänukirja AS Prelvexi juhile Tarmo Thomsonile, kelle mõtteviisil võiks olla järgijaid.
Järvamaa kogukonnafondi esindaja Valev Väljaots (vasakul) ulatab suuremate toetajate tänuüritusel esimesena tänukirja AS Prelvexi juhile Tarmo Thomsonile, kelle mõtteviisil võiks olla järgijaid. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Eilsel tänuüritusel ulatas Järvamaa kogukonnafondi esindaja esimesena tänukirja ettevõttele, kes annetas fondile töötajate seas korraldatud oksjoni tulu, mida oli pool tuhat eurot.

Esimest korda Järva maavalitsusse kogukonnafondi tänuüritusele saabunud AS Prelvexi juht Tarmo Thomson oli üllatunud, et ettevõtte 25. aastapäeval korraldatud oksjoni tulu tagasihoidlikule annetusele sai kohe osaks nii suur tähelepanu. «Jah, see oli minu idee muuta ettevõtte aastapäev oksjoniga elavamaks, kuid koos töötajatega otsustasime, mis rahaga täpsemalt edasi teha,» lausus ta.

Seda, et oksjoni tulu läheb annetuseks, teadsid töötajad oksjonil olevate ajalooliste fotode, raamatute ja ettevõtte meenete eest panuseid tehes. Thomson ütles, et oksjonihaamri panid rohkem kõlksuma pildid, mil oli tabatud töötajaid üllatanud hetki, hästi läksid kaubaks ka ettevõtte ajaloo raamatud, kallimalt osteti Prelvexi kirjadega mütse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles