Türilane torkis presidendid vilti

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türilane Karin Pihlik nägi telerist Kersti Kaljulaidi valimist presidendiks ja tema näpud hakkasid kohe sügelema, et neid lohukesi tema näos vilti panna. Mõni kuu ja kolm viltpresidenti tema kodu kapil saidki väärilise täienduse.
Türilane Karin Pihlik nägi telerist Kersti Kaljulaidi valimist presidendiks ja tema näpud hakkasid kohe sügelema, et neid lohukesi tema näos vilti panna. Mõni kuu ja kolm viltpresidenti tema kodu kapil saidki väärilise täienduse. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui praegune president Kersti Kaljulaid võttis türilasel Karin Pihlikul vilditud kuju kiiresti, siis Ilves oli Meri kõrvale kapile paneku kõlblik alles teisel ametiajal, Rüütliga pole ta siiani päris rahul ja lubab teda veel edasi torkida.

Karin Pihlik näitab oma kodus kapile ritta seatud presidente ja meenutab vastse presidendi Kersti Kaljulaidi vildist kuju sünnilugu. «Kui nägin telerist tema valimist, võib öelda, et kohe hakkasid käed sügelema. Tahtsin lohuga nina ja põske kohe vilti torkima hakata. Olin põnevil, kas saan hakkama ja kuidas ta võiks näha välja kapil teiste presidentide kõrval,» lausub ta.

Lambavilla hakkaski Pihlik kohe välja valima, kuid tööga veidi ootas. «Hoidsin ennast tagasi ja jälgisin presidenti. Õppisin teda enne torkima hakkamist justkui paremini tundma,» põhjendab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles