Põllumajandusettevõtja pälvis teenetemärgi

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Erakogu

Maaeluministeeriumis toimunud Eesti Vabariigi 99. aastapäevale pühendanud aktusel põllumajanduse ja maaelu edendajatele andis maaeluminister ühe viisteistkümnest hõbedasest teenetemärgist põllumajandusettevõtjale, kes osaleb aktiivselt Järvamaa põllumeeste liidu tegevuses.

Kolmapäeval maaeluministeeriumis toimunud Eesti Vabariigi 99. aastapäevale pühendanud aktusel  sai maaeluminister Tarmo Tammelt hõbedase teenetemärgi Mäo põllumajandusühistu kauaaegne juht Toivo-Mart Rebane, keda tunnustati kui põllumajandusettevõtjat, kes osaleb aktiivselt Järvamaa Põllumeeste Liidu tegevuses ja on oma tööd alati südamega teinud.

Kokku anti põllumajanduse ja maaelu edendajatele üle 16 ministeeriumi teenetemärki, üks kuldne ja 15 hõbedast. Kuldse pälvis 2002 aastast Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse esimehena töötav Raul Rosenberg, kes alustas parimate taimekasvatajate, lihaveise- ja piimakarjakasvatajate ning maamajanduseriala õpetajate ja õpilaste tunnustamise traditsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles