Roosna-Alliku metskitsest sai ülemaailmne netihitt

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valasti külas maja õuele uitama tulnud metskits ei pelga inimesi ega koera. Peremees Poli Bobrovski teeb koos ootamatu külalisega pilti ja õuevalvur saab kitsega suisa sõbraks.
Valasti külas maja õuele uitama tulnud metskits ei pelga inimesi ega koera. Peremees Poli Bobrovski teeb koos ootamatu külalisega pilti ja õuevalvur saab kitsega suisa sõbraks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Veebruari keskel kirjutas Järva Teataja, et Roosna-Alliku valda Valasti külla tuli maja hoovile nooruke metskits, kes sõbrunes kiirelt inimeste ja majavalvurist suure koeraga. Kits püsis pere juures kaks päeva.

 

Selle ajaga õnnestus maja peremehel Poli Bobrovskil kitsega koos pilte teha ning kummalist külalist sugulastele ja sõpradele näidata. Muidu uje metsloom oli lausa nii julge, et lasi inimestel end silitada.

Kitsekesel käis külas ka TV3 reporter. Tänaseks päevaks on pilti metskitsest ja telekanali mikrofonist jõudnud populaarsele internetilehele 9gag.com ja saanud endale peale ingliskeelse kirja, mis võiks tõlkida umbes nii: siis kui keegi selgitab sulle midagi kolmandat korda, kuid sa ei saa ikkagi aru. Pildiga on vihjatud imestunult ja veidi juhmilt mikrofoni ees poseerivale metsloomale.

Vaata naljapilti siit! Reede keskpäeva seisuga oli sel pildil üle 629 000 meeldimise ja see arv kasvas meeletu kiirusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles