Koeru kool korraldab oma arvamusfestivali

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpime Professionaalidelt Koeru keskkoolis
Õpime Professionaalidelt Koeru keskkoolis Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Koeru Keskkooli õpilasesindus on taas uusi asju proovimas ja kutsub kõiki kaasa mõtlema. 28. veebruaril algusega 12.30 kogunevad Aruküla mõisa Koeru keskkooli mõttetalgutele kohaliku kooli õpilased, õpetajad, vilistlased, lapsevanemad, spetsialistid Järvamaalt ja väljastpoolt. 

Koeru Keskkooli õpilasesinduse president Hannes Linno selgitas, et projekti „Mõttetalgud“ raames jagunetakse osaluskohviku formaadi sarnaselt laudadesse ja arutatakse erinevate koolielu puudutavate küsimuste üle. „Arutlusele tuleb tunnikord, õpimotivatsioon, üritused, koolielu puudutavad seadused, nutitunnid, üldine kooli areng ja loomulikult see, kuidas meelitada Koeru keskkooli juurde õpilasi,“ sõnas ta. „Mõttetalgud on Koeru keskkoolis esmakordselt. Tegemist on justkui meie kooli pisikese arvamusfestivaliga, millega soovime näidata meie kogukonna tugevust ja oskust leida muredele lahenduse ning kinnitada seda, mis on juba hästi tehtud.“
Linno selgitusel tahavad nad, et noored, kes Koeru koolis käivad, jagaksid oma muresid, lahendusi ja arvamust kindlatel teemadel. „Inimesed väljastpoolt kooli võivad näha hoopis teisi murekohti, seega ootame seisukohti ja pakkumisi ka nende kohta,“ lausus ta. "Kui arvad, et sinu mõte liigub Koeru keskkooliga ühes tempos, siis tule osale Koeru Keskkooli mõttetalgutel ja anna ka oma panus."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles