Talveralli viis avastama Rakke teid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke vallas peetud rahvarallile «Pandivere talv» jagus sõitma hulk järvakaid, nagu 2-WD väikeste masinate klassis viiendaks tulnud Priit Seire ja Rando Suve Mitsubishi Coltiga...
Rakke vallas peetud rahvarallile «Pandivere talv» jagus sõitma hulk järvakaid, nagu 2-WD väikeste masinate klassis viiendaks tulnud Priit Seire ja Rando Suve Mitsubishi Coltiga... Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Järvakate korraldusel ja neist mitme osalusel 24. veebruaril  korraldatud rahvaralli «Pandivere talv» sõideti sel korral Rakke vallas. See tähendas 79 ekipaažile päevas tosinat kiiruskatset ja palju rõõmu kiirest liikumisest.

Erinevad Mitsubishi Lancer Evod ning võitmatuks jäänud Martin Vaga ja Joosep Ausmees – absoluutarvestuse esikohad läksidki  nelikveoga masinatele, mis on võistluse direktori Peep Kristali väitel talverallidel tavaline.

End oli kirja pannud 81 ekipaaži, starti jõudis neist 79. Pärast kiiruskatseid ja 40 kilomeetrit hiljem oli autosid alles 73, mis tähendab, et  katkestajaid oli vähe. Seda kinnitas ka Kristal. «Autod tulid suhteliselt hästi lõpuni,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles