Töötaja tegi hea pakkumise ja sai koostööpartneriks

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aastaid Konesko ASi Koeru tehases ehitustöid teinud Rain Rõmmelgas pakkus tööandjale, et hakkab tõhusamalt kallite osade veoks puitpakendeid tegema, nüüd on tal kümne töötajaga ettevõte Tammelaks OÜ ja tellijaid üle Eesti.

Konesko kõrval asuva kaarhalli uksel on silt «Tammelaks OÜ». Osaühingu juhatuse esimees Rain Rõmmelgas ütles, et asub siinsetes ruumides 2011. aasta lõpust. «Alustasime 400 ruutmeetrisel rendipinnal. Nüüd on meil siin suure tehase kõrval ligi 7700ruutmeetrine kinnistu, millest osa on kasutusel Konesko parklana,» lausus ta.

Selline läbisaamine ongi Rõmmelga meelest näide heast koostööst. «Olen ehitusvaldkonna inimene, tegime aastaid Koneskos ehitus- ja hooldustöid,» selgitas ta. «Nägin puitpakendite ja materjalide halbades välitingimustes ladustamist ja sedagi, et kallitele seadmetele ei valminud pakend mitte alati kõige paremal moel. Tegin arvutused, analüüsid ja pakkusin juhtidele, et hakkan neile puitpakendit valmistama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles