Seiklejad peavad veel paar kuud kannatama

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulo Särkinen on ise suur seiklusparkide fänn ja Türilgi on tal esimesed katsetused puude vahel kulgevatel ronimisradadel tehtud.
Sulo Särkinen on ise suur seiklusparkide fänn ja Türilgi on tal esimesed katsetused puude vahel kulgevatel ronimisradadel tehtud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi Türil Kõrgessaares asuvas elamuspargis on atraktsioonid turnijate ja rajad seiklejate ootel, tuleb veel veidi kannatada ja seniks oma turnimishimu mõnes teises seikluspargis rahuldada. Esimesed seiklejad pääsevad uhiuude elamusparki aprilli lõpul.

Paari nädala eest Tallinnas olnud turismimessil Tourest 2017 oligi Järvamaa boksi külastanutel võimalus tutvuda maakonna esimese elamuspargiga.

Elamuspargi mõtte autor ja Türi noortekeskuse juht Sulo Särkinen ütles, et Türi mail tehtava vastu tunti suurt huvi. «Olime ikka korralikult pildil,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles