Orienteerumisaasta algas medalivõitudega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmar Udam ja Evely Kaasiku.
Ilmar Udam ja Evely Kaasiku. Foto: Erakogu

Tänavu esimesed Eesti meistrivõistluste medalid mängiti välja Lääne-Virumaal Pariisi suusaradadel, kus napi lume ja vesise ilma kiuste selgusid suusaorienteerumise sprindimeistrid. Medalita ei jäänud ka järvalased.

Orienteerumisklubi JOKA eestvedaja Paul Poopuu andis teada, et ühel päeval sõideti nii sprinti kui ka sprinditeadet. «Põhiklassides käis medaliheitlus valdavalt hiljuti Euroopa meistrivõistlustelt saabunud koondislaste vahel,» lausus ta.

Naiste 3,18 km ja 14 kontrollpunktiga rajal olid Poopuu ütlust mööda eeldatavad favoriidid Daisy ja Doris Kudre Värska OKst Peko ning Evely Kaasiku JOKAst. «Raja teises pooles suutis koondise esinumber Daisy Kudre kindla orienteerumisega teistel eest ära libiseda ja võitis ajaga 17.23. Evely Kaasikule kuulus 18.27ga hõbe ja Doris Kudrele 18.45ga pronks,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles