Kesk-Eesti kutsekool koolitab spetsialiste mitmes linnas

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa kutsehariduskeskus avas hiljaaegu koolitusrühma Tallinnas, peagi on teine rühm alustamas tööd Tartus ja lõppjärgus on läbirääkimised alustada koolitust Rakveres.

Järvamaa kutsehariduskeskuse õppe- ja arendustöö üksuse juhataja Külli Marrandi selgitusel on õpe töökohal aina hoogustumas. «Veebruaris avasime 12 õppuriga grupi tervishoiu- ja hoolekandeasutuse puhastusteenindajatele Tallinnas, lähiajal on avanemas kümne õpilasega grupp Tartu Ülikooli kliinikumi hooldustöötajatele ja õige varsti alustab 15liikmeline osakutse lüpsjagrupp Rakvere piimaühistus,» täpsustas ta. Marrandi märkis, et Tallinnas korraldab kutsehariduskeskus õppetööd koos OÜga Puhastusproff ja üks osa praktilisest väljaõppest on Tallinna keskhaiglas. «Mõningate teemade läbimiseks tulevad õppurid ka Paide õppekohta,» lisas ta.

Õpe töökohal on kutseõppe tasemeõppe vorm, kus ettevõttes või asutuses korraldatav õpe moodustab vähemalt kaks kolmandikku  tavamahust, ja seda rahastab Euroopa Sotsiaalfond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles