Maavalitsus jagab 9000 eurot toetusteks

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värskes õhus liikumine võib tähendada ka lihtsalt kelgutamist, sisaldab see ju ka mäest üles ronimist.
Värskes õhus liikumine võib tähendada ka lihtsalt kelgutamist, sisaldab see ju ka mäest üles ronimist. Foto: Dmitri Kotjuh

Järva maavalitsus kuulutas välja projektikonkursi südamekuu raames korraldatavate liikumisürituste läbiviimiseks.

Liikumisürituste läbiviimiseks eraldatakse 9000 eurot.

Toetust ürituste läbiviimiseks võivad taotleda kõik Järvamaa asutused, ettevõtted, kohalikud omavalitsused, vabaühendused jt juriidilised isikud va üldhariduskoolid ja koolieelsed lasteasutused. Toetuse taotlejad on oodatud aprillikuu jooksul korraldama oma kodukohas erinevaid liikumisüritusi (kõndimine, jooksmine, rattasõit, ujumine, pallimängud, orienteerumine, matkad jne).

Taotlus tuleb esitada hiljemalt 17. märtsiks 2017 e-posti aadressil anu.puusepp@jarva.maavalitsus.ee

Taotlus peab sisaldama ürituse nimetust, toimumise kohta, kuupäeva ja kellaaega, ürituse lühikirjeldust, arvatavat osalejate hulka ning sihtrühma, samuti korraldaja andmeid.

Toetuse suuruseks on kuni 3 eurot ühe üritusel osaleja kohta,  selle maksmise aluseks on registreerimislehed. Toetuse täpne suurus sõltub südamekuul üritustel osalenud inimeste arvust.

Südamenädalat korraldatakse Eestis alates 1993. aastast. Kuna liikumisürituste läbiviimine kohalikes omavalitsustes on aastatega laienenud pikemale perioodile kui üks nädal, otsustati eelmisel aastal südametervisele pühendada terve kuu ning kuulutada aprillikuu südamekuuks. Seekord on südamekuu teemaks liikumise kõrval suhkur või magusasöömine ja selle seos südamehaigustega.

Vaata lähemalt siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles