Valla suhtumine kallutas ettevõtjat rajama Imaverre 7,8miljonilist rapsitehast

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imavere vallavanem Jüri Ellram on tulevase rapsitehase kinnistul seistes rahul, et 15 aastat tagasi tehtud otsus aitab valda rajada kolmanda suurettevõtte.
Imavere vallavanem Jüri Ellram on tulevase rapsitehase kinnistul seistes rahul, et 15 aastat tagasi tehtud otsus aitab valda rajada kolmanda suurettevõtte. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Sel ajal kui Põltsamaal jäi esialgu sinna kerkima pidanud 7,8 miljonit eurot maksva rapsitehase ehituslubade taotlus venima, suutis Imavere vallavalitsus kõik asjad korda ajada selleks, et ettevõtja võiks kasvõi hommepäev kopa maasse lüüa.

Kuut piimatootjat ühendava OÜ Farm In Productions juhatuse liige Urmas Pallon sõnas, et Imavere kinnistul kopa maasse löömise otsus seisab vaid veel pankade vastuse taga, mille ta loodab saada kuu keskpaigaks. «Teeme kõik selleks, et sellel koristusajal oleks tehas võimeline juba saaki vastu võtma, säilitama ja töötlema. Praegu mängib aeg meie kahjuks, sest ehitus kestab orienteerivalt seitse-kaheksa kuud,» ütles ta.

Millise raha eest soovite 7,8 miljonit eurot maksvat rapsitehast ehitada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles