Järvamaa võitis suusatamise toel Eestimaa talimängud

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaal peetud Eestimaa talimängudel tuli Järvamaa väikemaakondadest esimeseks, nii et Järvamaa spordiliidu tegevjuhil Piret Maaringul on poodiumi kõrgeimal astmel põhjust rõõmustada.
Valgamaal peetud Eestimaa talimängudel tuli Järvamaa väikemaakondadest esimeseks, nii et Järvamaa spordiliidu tegevjuhil Piret Maaringul on poodiumi kõrgeimal astmel põhjust rõõmustada. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Valgamaal nädalavahetusel peetud 13. Eestimaa talimängudel tuli alla 40 000 elanikega maakondadest parimaks Järvamaa. Alla 2000 elanikega valdadest osutus sportlikemaks Ambla vald. See kõik sai suuresti teoks üliheade suusatamistulemuste tõttu.

Maakondade üldarvestuses tuli esimeseks Tartumaa, järgnesid Harjumaa ja Pärnumaa. Alla 40 000 elanikuga maakondadest kogusid enim punkte Järvamaa, Valgamaa ja Jõgevamaa. Järvamaa ja Valgamaa vahele jäi vaid kaks punkti.

Järjepidev töö andis tulemust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles