Koeraomanikud tahavad esimest lemmikute mänguväljakut

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi valla koeraomanikud kutsusid valla majandusosakonna juhataja Urmas Kupu (paremal) kokkusaamisele, et arutleda kavandatava koerte treening- ja mänguväljaku asukoha üle Tolli metsa virgestusalal.
Türi valla koeraomanikud kutsusid valla majandusosakonna juhataja Urmas Kupu (paremal) kokkusaamisele, et arutleda kavandatava koerte treening- ja mänguväljaku asukoha üle Tolli metsa virgestusalal. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Türi koeraomanikud kutsusid vallaametniku valgustatud suusaraja poolest tuntud Tolli metsa, et näidata talle, kuhu nende meelest sobib kõige paremini ka maakonnas esimene kümne atraktsiooniga koerte treening- ja mänguväljak.

Koerte treening- ja mänguväljaku rajamise eest seisva MTÜ Liikumise Jõud juhatuse liige Gerly Tarius oli kindel, et spordiinimeste seas valgustatud suusaraja poolest tuntud Tolli metsa virgestusalale mahub hästi ka nende soovitud 800ruutmeetrine väljak. «Siin teeäärsel metsaalal ei sega me suusatajaid ega võta nende rajast meetritki. Ka haljas­ala puud jäävad kõik kasvama, sest pakuvad palavatel päevadel varju,» ütles ta.

MTÜga seotud koeraomaniku Reelika Marrandi hinnangul on pakutud männimetsaalune ühe taraga piiratud jalutusväljakule lausa ideaalne koht. «Hea ligipääs nii jalgsi kui ka autoga ning läheduses on ka parkimisvõimalus, mis on tähtis just perega tulekuks,» põhjendas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles