Järvalastest päästeeksperdid pälvisid tunnustust

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Päästeamet

Teisipäeval andsid siseminister Andres Anvelt ja päästeameti peadirektor Kuno Tammearu Kumus kätte päästeenistuse aumärgid. Aumärkidega autasustati päästetöötajaid, samuti teisi Eesti kodanikke ja välismaalasi vapruse eest inimeste ja vara päästmisel ning silmapaistvate teenete eest päästetööde korraldamisel, tegemisel ja päästeteenistuse arendamisel.

Järvakatest sai päästeteenistuse medali päästeameti ekspert, kuid Järvamaalt ennetajana alustanud Kairet Kõljalg, samuti päästeameti ohutusjärelevalve osakonna Türilt pärit peaspetsialist Raido Jalas.

Jagamisele läks 54 päästeteenistuse aumärki: üks Suur Kuldrist (mida on 18 aasta jooksul välja antud ainult 13), kolm Hõberisti, 35 päästeteenistuse medalit, üks Elupäästja II klassi medal ja 14 Elupäästja III klassi medalit (sh kuus eraisikut, neist üks laps).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles