Talvefestival tuli suurem kui varem

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nädalavahetusel Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuses olnud talvefestival kujunes mitmeski mõttes suuremaks kui eelmistel aastatel, sest tähtsuusatajaid oli väljas rohkem, lumelauavõistlus kuulus üle-eestilisse sarja ja peeti noorte meistrivõistlusi.

Omanimelise võistluse staar, suusaliidus MK-etappide projektijuhtina töötav Jaak Mae hindas tänavust võistlust igati kordaläinuks. «Kui eelmisel aastal olid meil välisriikidest esindatud vaid Läti ja Venemaa, siis tänavu oli naistest rajal brasiillanna, meestest võistlesid meie parimate kõrval ka Kasahstani, Soome ja Venemaa sportlane vastavalt Aleksei Poltoranin, Anssi Pentsinen ja olümpiamedalist Aleksander Panžinski,» ütles ta. «Mehed on kõvade tiitlitega, profisportlased.»

Maega oli sama meelt ka 17. korda võistluse korralduse juures olnud Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskuse juhataja Kalju Kertsmik. «Nii rasket nädalavahetust ja nii tihedat päeva kui pühapäev, mil olid nii Eesti noorte meistrivõistluste teatesõidud, lumelauavõistlus kui ka Albu suusasõit, pole meil ammu olnud,» lausus ta. «Korraldajate meeskond oli väga tubli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles