Karjääri- ja töömess ühendavad tänavu tegevusi

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesk-Eesti töömessil pakub töökohti ka Maxima Eesti OÜ. Paide poe kassapidaja Juta Lohu (vasakul) ja Karin Kallaste on oma suhtlemisrikka tööga rahul. Mõlemad on poes neljandat aastat ja soovitavad siinset töökohta eelkõige noortele hüppelauaks kaubanduses. «Meil on hea kollektiiv, oleme üksteise suhtes sõbralikud, heal meelel õpetame ja juhendame uusi, kes meile tööle tulevad,» lausub Kallaste.
Kesk-Eesti töömessil pakub töökohti ka Maxima Eesti OÜ. Paide poe kassapidaja Juta Lohu (vasakul) ja Karin Kallaste on oma suhtlemisrikka tööga rahul. Mõlemad on poes neljandat aastat ja soovitavad siinset töökohta eelkõige noortele hüppelauaks kaubanduses. «Meil on hea kollektiiv, oleme üksteise suhtes sõbralikud, heal meelel õpetame ja juhendame uusi, kes meile tööle tulevad,» lausub Kallaste. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Et Järvamaa töömess korraldatakse tänavu koos Kesk-Eesti karjäärimessiga, kolib üritus kultuurikeskusest E-Piima spordihalli, kus saab juurde karjääripesi ja ettevõtjaid osaleb rohkem kui kunagi varem.

Esimesel aastal oli töömessil 25 tööandjat, teisel 20 ja tänavu on 18, töötukassa Järva osakonna juhataja Eha Tasang, kuidas selgitate tööandjate vähenevat huvi?

Töömessi korraldame selleks, et seal saaksid kokku tööandjad, kes vajavad töökäsi, ja ametit otsivad või vahetada soovivad inimesed. Kui ettevõttel pole vabu töökohti, ta töömessile ei tule, sest tööandjatel pole aega lihtsalt käia üritustel ennast tutvustamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles