Ameerika kõrge sõjaväeametnik kohtus Paides heade sõpradega

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide gümnaasiumi vilistlane Robin Oja küsis Linda Singhilt tema karjääri edasiste eesmärkide üle. Vastuseks sai ta, et alati tuleb enda järel kõik uksed avatuks jätta, mitte neid kinni tõmmata.
Paide gümnaasiumi vilistlane Robin Oja küsis Linda Singhilt tema karjääri edasiste eesmärkide üle. Vastuseks sai ta, et alati tuleb enda järel kõik uksed avatuks jätta, mitte neid kinni tõmmata. Foto: Maarit Nõmm

Laupäeval kohtus Ameerika Ühendriikide Marylandi osariigi rahvuskaardi ülem kindralmajor Linda L. Singh Paide kultuurikeskuses talle juba tuttavate paidelastega, et esitleda oma raamatut ja rääkida sellest, kuidas ta on naisena suutnud läbi lüüa ärimaailmas ja tõusta sõjavälisel karjääriredelil nii kõrgele.

Linda L. Singhi tervitas saalis suur hulk tuttavaid nägusid, kellega ta oli eelmisel suvel kohtunud oma kodumaal, kui võõrustas Paide gümnaasiumi rahvatantsijaid ja nende saatjaid. Samuti olid mõni linnaametnik talle tuttav eelmise kevade külaskäigust Paidesse.

Paide gümnaasiumi huvijuht Helen Trug kohtus Singhiga esimest korda umbes aasta tagasi, kui Marylandi rahvuskaardi esindus käis üle vaatamas Paide gümnaasiumi segarahvatantsurühmade etteasteid. «See oli vajalik, sest suures osas toetasid just nemad meie Ameerikasse sõitu ning soovisid veenduda, kas oleme ikka väärt sinna esinema minema,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles