Puruks sõidetud Paide päästeauto asendaja tuleb Lasnamäelt

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Nädal tagasi sattus Paide päästekomando põhiauto liiklusõnnetusse. Paide päästjad olid suundumas Tallinna–Tartu maanteel Võõbul juhtunud liiklusõnnetusele, kui pärast neljarealise tee lõppu kaotas auto libedal teel juhitavuse ja paiskus kraavi.

 

Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais ütles, et asendusauto oli kohe pärast õnnetust olemas. Selleks toodi Türilt kohale maakonna reservauto.

Täna võis Paide päästekomando hoovil näha Lasnamäe kirjadega põhiautot, mida meie päästjad varustusega komplekteerisid. Kais selgitas, et et see masin ongi Paide päästjate uus asendusauto. «Vana auto ekspertiis on veel pooleli ja ei oska öelda, mis sellest edasi saab,» ütles ta. «Õnnetuse täpsete asjaolude selgitamiseks on algatatud sisejuurdlus.»

Liiklusõnnetusse sattunud päästeautos oli neli päästjat, kellest kolm sai kannatada. Kristi Kais märkis, et kaks meest on tööl tagasi. «Ülejäänud tulevad siis, kui nende tervislik seisund seda lubab. Loodame väga, et nad paranevad varsti ja edukalt ning on peagi tagasi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles