Eesti Pagari Pagariröst osutus parimaks pagaritooteks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti toiduliit

Tallinna Teeninduskoolis toimunud Eesti Parima Toiduaine konkursi esimese hindamisvooru käigus said oma kategooria parima toote hõbemärgi kaela kümme kodumaist toodet.

 

Parima pagaritoote hõbemärki hakkab edaspidi kandma Eesti Pagari täistera Pagariröst mee ja chia seemnetega ning parima kondiitritoote tunnustuse pälvis Kalevi Tuljak tume šokolaad täidisega.

Toiduliidu juhi Sirje Potisepa sõnul võib tunda rõõmu selle üle, et konkursitooted on jätkuvalt väga kõrge kvaliteediga, hea maitsega ja suudavad jätkuvalt üllatada ka toiduvaldkonnas kõige kogenumaid eksperte.

„Tänavune konkurss näitas, et Eesti toidutööstuste tootearenduse loovusel pole piire – eestimaalaste toidulaud oleks iga päev üllatustest tulvil, kui me katsetaksime julgemalt poelettidele jõudvaid uusi tooteid,“ tõdes Potisepp.

Järgmisel nädalal seisab ees väike-ettevõtete konkursil kandideerivate piirkondlike toodete hindamine, mis toimub 21. Tartus ja 23. märtsil Tallinnas, kuldmärkidele kandideerivate toodete hindamine leiab aset 5. aprillil.

23. korda korraldatava konkursi võidutoode pälvib Eesti Parim Toiduaine 2017 kuldmärgi 26. aprillil toimuval Eesti Toiduainetööstuse Liidu XI aastakonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles