Järvalane teeb kaugtööd Ameerika firmadele

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma oskuste müük Ameerika firmale tähendab Türil põhikooli lõpetanud Karl-Aksel Puulmannile vajadust olla kättesaadav igal hetkel, selleks on tal peamine töövahend arvuti kogu aeg kaasas. Nii saab ta kiiresti sekkumist vajavad tööd ära teha kohast olenemata.
Oma oskuste müük Ameerika firmale tähendab Türil põhikooli lõpetanud Karl-Aksel Puulmannile vajadust olla kättesaadav igal hetkel, selleks on tal peamine töövahend arvuti kogu aeg kaasas. Nii saab ta kiiresti sekkumist vajavad tööd ära teha kohast olenemata. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Väätsa vallas üles kasvanud Karl-Aksel Puulmann (25) on näide sellest, kuidas kooliaegsest hallist lambukesest võib areneda tüdrukule meeldimise soovist ühe ala asjatundja, kes teeb juba üle kolme aasta Eesti-kodus IT-tööd Ameerika firmadele.

Karl-Aksel Puulmann, rääkisite töömessi karjääripesas noortele, kuidas on võimalik teha oma kodukontoris tööd 8000 kilomeetri kaugusel asuvale tööandjale.

Minu tööandja on tõesti teisel pool maailma ning 25aastasena müün ma Ameerikale firmale oma teadmisi ja programmeerimisoskusi. Täpsemalt töötan konsultandina ja aitan neil arendada välja start-up-tarkvara.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles