Külapood pakub kevadist rõivavalikut

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuu aega koduhoovis teise ringi rõivastega kauplemist andis Tallinnast Türi valda Kolu külla kolinud pereemale kindlust tellida kevadeks uus kaup.

Veebruari algul Türi vallas Kolu külas taluhoovis teise ringi rõivapoe Like Twice avanud Merit Sarv tõdes, et kuu on olnud rohkem kui töine. Tema varem Tallinnas tegutsenud rõivapoe on avastanud sedavõrd hulk rahvast. „Piirkonna inimesed on meid kenasti üles leidnud, tullakse lausa peredega ja tuuakse poodi uudistama ka külla tulnud sõbrad-tuttavad,“ lausus ta.

Et hea sõna Muraka talumajapidamisse tekkinud taskukohaste hindadega kauvavalikust levib, julgeski Merit Sarv tellida kevadeks ka uut kaupa. „Itaaliast ja Saksamaalt toodud kaup läheb aina lillelisemaks, palju on juures ka roosasid ja valgeid asju. Nii nagu päike rohkem paistma hakkab, nii rohkem kevadkaupa müüki tuleb,“ lubas kolme lapse kasvatamise kõrvalt poodi pidav naine.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles