Noorsportlaste toetuseks läheb loosi 25 000 eurot

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Kõik noorsportlased on oodatud kandideerima ERGO kindlustusseltsi noorte sportlaste stipendiumile, mille koguväärtus on 25 000 eurot. Stipendium antakse välja teist aastat ja selle eesmärk on toetada eelkõige nende lootustandvate noorte sportlaste ettevalmistust ja osalemist rahvusvahelistel võistlustel, kelle rahalised võimalused on seni olnud piiratud. Stipendium on mõeldud treening- ning võistluskulude või spordivahendite soetamise katteks. 

Stipendiumit võib taotleda sportlane või tema nõusolekul ka treener, juhendaja, kool, spordiklubi või spordialaliit. Taotluse esitamise tähtaeg on 26. märts 2016. Stipendium võidakse jagada ka mitme noore sportlase vahel. Lõpliku otsuse stipendiumi määramise kohta teeb kindlustusseltsi poolt kokku kutsutud hindamiskomisjon, mille liikmete nimed avaldatakse 27. märtsil ergo.ee lehel. 

Lisainfot stipendiumi tingimuste ja taotluse esitamise kohta leiab siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles