Raudmees jätkab triatlonivankri vedamist

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlaskarjääri jooksul on Ain-Alar Juhanson läbi teinud seitse Hawaii Ironmani.  Lõpetamata jäi Malaisia Ironman 29. veebruaril aastal 2004 (pildil).
Sportlaskarjääri jooksul on Ain-Alar Juhanson läbi teinud seitse Hawaii Ironmani. Lõpetamata jäi Malaisia Ironman 29. veebruaril aastal 2004 (pildil). Foto: Erakogu

Möödunud sügisel sportlaskarjääriga lõpparve teinud Eesti kuulsamaid triatleete Ain-Alar Juhanson (34) kavandab rahvusvahelise võistluse ja vastupidavusklubi eestvedajana üleilmset triatlonipuhangut.

Praegu on Juhanson seotud põhiliselt rahvusvahelise «TriStar111 Estonia» korraldamise ja vähemal määral neli kuud tagasi tegutsema hakanud TriSmile triatloniklubi eestvedamisega. «Ala on nii tugev, kui suur on selle harrastajaskond, ainult tippudest ei piisa,» selgitab ta. «Õnneks on triatlon populaarsust kogumas.»

Põhiliselt Tartus tegutsevas, kuid aina jõudsamalt ka pealinnas kanda kinnitavas TriSmile klubis parandab oma vastupidavust ligi poolsada inimest.
Juhanson sõnab, et klubi laienemine tema sünnilinna Paidesse seisab suuresti sobiva treeneri puudumise taga. «Klubi asutamine on minu viis anda ühiskonnale midagi tagasi,» lisab ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles