Linn ootab appi talgulisi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgud. Pilt on illustratiivne.
Talgud. Pilt on illustratiivne. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide linnavalitsus korraldab koos Paide Haldusega 1. aprillil heakorratalgud, et puhastada Pärnu jõe kaldaäärne Ülejõe staadioni ja kunstmurustaadioni vahelisel alal prahist ja võsast. Lõigu pikkus on ligi poolteist kilomeetrit.

Talgutele on oodatud abikäed ja vabatahtlikud.

Linnapea Siret Pihelgase selgitusel on need tööd eelduseks rajada sinna matkatee. "Plaanime lähiajal koostada alale ka detailplaneeringu, mis võimaldaks matkateed teha," lisas ta.

Kui edaspidi saab aks praegust loodusrada ühendada, on Pihelga selgitusel võimalus liikuda piki Pärnu jõe kallast alates Paide ühisgümnaasiumi tagant kuni peaaegu tehisjärveni välja. "Praegu  paljud isegi ei pruugi märgata, et linna servas nii ilus jõgi voolab. Matkatee annab võimaluse seda kaunist loodust nautida," lausus ta.

Siret Pihelgas kutsub linlasi 1. aprilli heakorratöödest osa võtma, et pakkuda edaspidi neile head võimalust looduses liikumiseks. "Kõigi abi on vajalik ning igaüks saab sellega panustada oma kodulinna elukeskkonda," lisas ta.

Talgulised kohtuvad kell 9 vana lihakombinaadi parkla juures (Mündi 5), võimalusel võib kaasa võtta võsasaed, mootorsaed ja kirved. Talgutöödeks on võsa mahavõtt, okste tassimine ja prahikoristus. Päev kestab kella 15ni.

Talgukorraldaja hüvitab mootorsae kütuse, ketiterituse ja ketiõli ning kõik abilised saavad talgusuppi.

Kirjapanek ja teave tel 514 6043 või maarit@paide.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles