Noorte suusasari lõpetas hooaja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval sai Otepääl Swedbank-Hawaii Expressi noorte suusasarja VI etapi järel selgeks ka sarja paremusjärjestus. Esiviisikusse tulid mõlema Järvamaa suusaklubi sõitjad.

Ambla SK suusatreener Reimo Kaasiku sõnas eelmisel nädalal Järva Teatajale, et selle võistlusega nad oma hooaja ka lõpetavad. «Treeninguid teeme senikaua kui Valgehobusemäe rajad lubavad. Võtame kevade rahulikult vastu, keskendume suusatamise kõrval muudele tegevustele ja laseme noore organismi puhkama ja kasvama,» avaldas ta.

RR suusaklubi lapsed võistlevad veel aprilli keskel Soomes. RR suusaklubi treener Raido Rohi ütles, et noortesarja viimane etapp oligi paljudele suusatajatele määrava tähtsusega. «Esiviisikus oli klubi sõitjaid omajagu,» hindas ta. «Arvestades olusid, et oleme terve hooaja trenni teinud 1,5 km pikal ringil, millest pool ringi on allamäge, pole tulemuste üle väga põhjust nuriseda.» (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles