Spordihallis hakkasid liikumispäevad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide E-Piima spordihallis toimus laupäeval liikumispäev, kus kõik spordihuvilised said tasuta osaleda erinevates rühmatreeningutes (pildil annab suures saalis treeningut Karin Kitt), mängida sulgpalli ja lauatennist, treenida jõusaalis või teha jooksuharjutusi maneežis.

SA Paide spordikeskus juhatuse liige Mario Polusk ütles, et esimesel liikumispäeval võis olla umbes 50 osalejat. «Alati võiks ju loota, et ettevõtmisega tuleb kaasa sada või kakssada inimest, kuid eks me pigem arvestasime väiksema numbriga. Arvan, et need, kes sel korral kohale tulid nautisid päeva täiega,» arvas ta.

Üht kindlat spordiala või trenni kohaletulnud Poluski ütlust mööda välja ei valinud. Pigem oli nii, et inimesed tulid kohale ja liikusid erinevaid alasid proovides mööda spordihalli ringi. Ainuüksi sulgpallimänguhuvilisi kogunes ühel hetkel kaheksa kuni kümme inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles