Paides pandi lauluhäll kiikuma

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 25. märtsil said Paide kultuurikeskuses kokku päris pisikesed ja suuremad laulusõbrad – toimus iga-aastane linna laste ja noorte lauluvõistlus «Lauluhäll 2017».

Arvestust peeti viies erinevas vanuserühmas: 5–7aastased, 8–10aastased, 11–13aastased, 14–16aastased ning 17–19aastased. Hindajate töö polnud kerge, seda näitasid ka kahe vanema vanuserühma tulemused, kus anti välja kaks teist ja kaks esimest kohta. Ühtlasi jagati igas vanuseastmes osalenutele ka mitmeid eripreemiaid. Noori lauljaid hindasid Jüri gümnaasiumi lauluõpetaja, Kaari Sillamaa kaunite kunstide kooli muusikateatri kontsertmeister, lavastaja ja muusikajuht Hille Savi, Vändra gümnaasiumi muusikaõpetaja Liivi Lumijõel, Paide muusikaõpetaja Tiina Kivimäe ning muusik ja Paide muusikakooli õpetaja Arvo Stoltsen.

Paide kultuurikeskuse kunstiline juht ja päeva korraldaja Tiia Tamm täpsustas, et selleks ajaks, kui lavale tulid 14–16aastased lauljad, võttis hindajate laua taga istet ka muusikaõpetaja Sirje Grauberg, asendades Arvo Stoltsenit, kes tegi laval saatemuusiku tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles