ARVAMUSFESTIVAL

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Arvamusfestival kuulutab esimest korda välja ideekorje V–VII klassi õpilastele, mille kestel oodatakse laste aruteluettepanekuid hiljemalt 17. aprilliks. 

«Lastearutelu on, nagu nimi ütleb, laste korraldatav ja peetav arutelu,» selgitas festivali eestvedaja Ott Karulin. «See aga ei tähenda tingimata, et ka aruteludes peaksid osalema ainult lapsed, vaid meie jaoks on oluline, et lapsed neid korraldaksid.» Karulin lisas, et kuna noorte aruteluala on suunatud põhikooli lõpuklasside ja keskkooliõpilastele, oodatakse lastearutelusid korraldama just V–VII klassi õpilasi, võimaluse korral veel nooremaid.

Ideekorjes on oodatud osalema kõik koolinoored üle Eesti, aruteluettepanekuid saab esitada aadressil www.arvamusfestival.ee/ideekorje-lastele/. Kui ideed saavad välja valitud, siis aitavad festivali korraldajad koolidel välja selgitada, milline on parim aruteluvorm ja kes võiks seal osaleda. Arutelude tehniline ettevalmistus saab tehtud koostöös arvamusfestivali tiimiga enne kooliaasta lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles