Mängufilmi osatäitjaid tullakse otsima Paidest

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TV3

Uue Eesti mängufilmi "Eia jõulud Tondikakul" tegijad asuvad otsima lastest peaosatäitjaid, tulevased näitlejad valitakse 8-11aastaste laste hulgast.

"Eia jõulud Tondikakul" on üks Eesti Vabariik 100 filmikonkursi võitjatest, teatas Eesti Filmi Instituut BNS-ile. Filmi stsenaristi ja režissööri Anu Auna sõnul otsivad filmitegijad lapsi, kes hakkavad mängima kaht peategelast: 10aastaseid Eiat ja Atsi. "Samuti valime kõigi laste hulgast välja ka kõrvalosatäitjad, kes saavad seiklusrikkas jõulufilmis kaasa lüüa," ütles Aun.

Valiku esimene voor kestab 9.-29. aprillini ning selle aja sees saavad lapsed oma näitlemisoskust katsetada Tallinnas, Tartus, Pärnus, Viljandis, Võrus, Rakveres, Jõgeval, Paides, Haapsalus ja Kuressaares. Paides toimub valimine 25. aprillil Paide gümnaasiumis. Rohkem teavet kandideerimistingimuste kohta saab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles