Pardakaamerda video: hommikused puhastustööd tekitasid Paide kesklinna tolmuseina

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Järva Teatajale saatis lugeja oma masina pardakaamera video, kus on näha Paide linnas täna hommikul tehtavat tolmutõrjet. Nimelt puhastati hommikul Lembitu pargi kõnniteid ja seda tehti selliselt, et Pärnu tänaval liiklejate ette kerkis lausa tolmusein.

 

Videosaatja tunnistas, et saab väga hästi aru kevadisest kõnniteede puhastamise vajalikkusest, kuid seda peaks saama teostada ka muudmoodi kui suuri tolmupilvi üles keerutades. "Tolm koosmõjus hommikuse madala päikesega tekitab sulle sõiduteel otse kui seina ette. Selle sissehingamisest ei hakka ma rääkimagi..." kurjustas ta. "Ebanormaalne!"

Paide linna avalike suhete spetsialist Maarit Nõmm ütles, et Lembitu pargi kõnniteid puhastas Paide Haldus. „ Kuigi töölised tegid seda nimme varahommikul, et vähem inimesi segada, kisub kuiv praht paratamatult tolmu üles. Vabandame kõigi ees, kellele koristustööd täna ebameeldivusi põhjustasid. Paide Haldus katsub edaspidi hoolikamalt jälgida, et tööd kedagi ei häiriks,” ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles