Lihtsalt Poisid tantsisid end hindajate südamesse

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsurühm Lihtsalt Poisid näitab laval, et poisid oskavad tänaval lahedalt trikitades aega veeta küll, kui neile vaid võimalus anda.
Tantsurühm Lihtsalt Poisid näitab laval, et poisid oskavad tänaval lahedalt trikitades aega veeta küll, kui neile vaid võimalus anda. Foto: Tiit Reinberg

Nädalavahetusel Paide kultuurikeskuses olnud Koolitantsu finaalis jõudis kuuest Paide gümnaasiumi rühmast ihaldusväärseima tiitlini IV–VII klasside kooli tantsude arvestuses võistelnud Lihtsalt Poisid, keda juhendab karatetreener Tarmo Alt.

Tarmo Alt ütles, et laureaadi tiitel tuli kahtlemata meeldiva üllatusena, aga ta valetaks, kui ütleks, et ei lootnud võiduka lõpuni jõuda. «Juba hommikustes proovides vaatasin, et poistel sujus kõik ja siis tärkas lootus, et äkki meeldib see, mis poisid laval teevad, ka hindajatele,» lausus ta.

Alt kinnitas, et rühma ettevalmistus Koolitantsuks oli korralik. Et vahe maakonna vooruga venis pikale, käisid Paide gümnaasiumi Vb klassi poisid enne finaali mitu korda koos ja lihvisid tantsu paremaks. «Niisama nalja tegema me sinna igal juhul ei läinud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles